maanantai 2. kesäkuuta 2014

Vihdoin! Draamaa!

Olen saanut ihan ennätyksellisen määrän vinkkejä koskien yhtä tiettyä ketjua jo eilisestä alkaen, ja nyt vihdoinkin siellä on tapahtunut sen verran, että voinkin hyvillä mielin tehdä asiasta postauksen! Tilanne kuitenkin elää yhä, joten päivittelen tätä sen mukaan, kun tulee lisää mehukasta draamaa.

Kyseessä on nyt siis tämä Paulo L.'n aloittama topic, jossa alussa kysellään htnetin arvon leideiltä mustasukkaisesta poikaystävästä. Pääasiassa aloituspostaus ei kysele parisuhdeneuvoja, vaan lähinnä keskustelua siitä, voivatko mies ja nainen olla parhaat ystävät.

Totta kai, kun kyseessä on htnet, tästä herkullisesta aloituksesta ei suuri draama ole kaukana! Henkilökohtaisuuksiin mentiin, käsiteltiin mm. Troyan omia parisuhdeongelmia sekä feministisiä kannanottoja, Marsupienen ja Troyan samanhenkisyyttä, Susanna.n huonoa argumentaatiokykyä, Paulo L.'n ja anonyymin ikäriitelyt... ja lisää pukkaa koko ajan! Olen ottanut screenshotit vain postauksista, jotka kiteyttävät tärkeimmät osat jokaisen riitelijän kannoista, sekä parhaimmat draamanpalaset.








Jatkoa seuraa, toivotaan parasta!

Muokkaus #1:
mette sotkeutuu anonyymi-ö'n ja Paulo L.'n ikäkriiseilyyn.

Muokkaus #2:
Topic on ilmeisesti poistunut. R.I.P., hyvä draama!

Muokkaus #3:
Olemme saaneet viestin, että koska Troya mainitsi tumblrinsa ja Skypen ryhmäkeskustelut, olisi varsin helposti pääteltävissä, kuka häntä haukkunut anonyymi on. Jos sinulla on tietoa esimerkiksi Troyan tumblrin osoitteesta tai ketä näihin Skypen ryhmäkeskusteluihin kuuluu, ota ihmeessä yhteyttä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti