keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

misery.n ylikorkeat suomenpienhevoset

Juttuvinkin lähettänyt lukijamme kuvailee tilannetta näin:

misery. koki suurta vääryyttä suomenhevosten kantakirjaustilaisuudessa, eikä suostunut kuin kovan jankkaamisen jälkeen hyväksymään, ettei hänen hevosensa nyt saanutkaan kuin hylsyn hänen omasta virheestään johtuen (yritti kantakirjata 150cm korkeaa suomenhevosta P-suunnalle, vaikka pienhevosten maksimisäkäkorkeus on 148cm - väitti tuntevansa erinomaisesti ko. rodun rotumääritelmän).

5 kommenttia:

  1. Mutta kun misery on paras ja tietää aina kaikesta kaiken ;) Hänhän opiskelee suuressa ja mahtavassa Ypäjän hevosopistossa, OOOOOOH. Palvokaamme häntä ja hänen tietouttaan!

    VastaaPoista
  2. Mistähän tuo ”saa kantakirjata sille suunnalle mikä parhaiten sopii” on lainattu? Minä en kantakirjan sivuilta tuollaista löytänyt.

    VastaaPoista
  3. Varmaan tästä KTKn huomioitavaa-otsikon alla olevasta kohdasta vedetty typerä johtopäätös: "Hevosen voi kantakirjata mille tahansa suunnalle riippumatta kilpailunäytöistä tai vanhempien kantakirjasuunnista. Esim. koko ikänsä pelkästään ratsuna toiminut hevonen voidaan kirjata T-suunnalle."

    VastaaPoista
  4. misery. vauhdissa jälleen! http://pastebin.com/cLCMyyDe

    VastaaPoista
  5. Kiitos edelliselle anolle tuon ketjun tallentamisesta! Se nimittäin poistui yön aikana ilmeisesti jonkun häröttämänä, enkä saanut vastausta viimeiseen kysymykseeni vaikka tein sen mielestäni täysin asiallisesti. Hyvä, ettei se kadonnut ht.netin syövereihin, koska asia on vielä selvittämättä (HeliK siis täällä).

    VastaaPoista